Kalev tahab välja osta kõik Vilma aktsiad

Maiustustetootja Kalev on valmis kuu aja jooksul Viljandis tegutseva tütarfirma Vilma teistelt aktsionäridelt ostma nende aktsiad.

Vilma ühe aktsia eest pakub Kalev 25,74 krooni, kirjutab ajaleht Sakala.

Kalev informeeris ostupakkumisest Vilma kaasaktsionäre eelmisel reedel toimunud üldkoosolekul. Vilma aktsionärid saavad aktsiad Kalevile müüa ajavahemikul 10. juunist 10. juulini. Aktsiate eest tasutakse hiljemalt selle aasta 30. detsembril.

Kalev omandas 60,68-protsendilise osaluse Vilmas möödunud aasta suvel, makstes iga omandatud aktsia eest 25,74 krooni. Vilma aktsionärid kinnitasid reedel ettevõtte möödunud majandusaasta aruande, mille kohaselt oli ettevõtte kasum 430 882 krooni. Kasumi suunas koosolek eelmiste perioodide kasumi hulka.

Hetkel kuum