• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lang vastas põiklevalt

  Langi vastused Res Publica arupärimisele Keila-Joa majatehingute teemal ja Isamaaliidu arupärimisele Kalevi endise kommivabriku politseiametile rentimise kahjulikkusest riigile mingit uut informatsiooni ei sisaldanud.
  Lang on varem öelnud, et majandus- ja kommunikatsiooniminister Edgar Savisaare Keila-Joa majatehingute puhul pole juriidilist probleemi. Langi sõnul ei saa kindlasti ka väita, nagu ta oleks just sel teemal kohtunud riigi peaprokuröriga. ?Kohtun tavaliselt igal reedel peaprokuröriga, sest on loomulik, et justiitsminister kohtub regulaarselt oma valitsusala asutuste juhtidega,? ütles Lang. Sellesama lausega vastas ta ka küsimusele, kas ta on peaprokuröriga kohtunud Kalevi endise kommivabriku rendilepingu teemal.
  Riigiprokuratuur alustas eile kriminaalmenetlust selgitamaks, kas ASi Kalev ja selle tütarfirma Kalev REC juhid on Keila-Joa ja politseimaja kinnisvaratehingutega aktsionäridele varalist kahju tekitanud.
  Menetlus alustati Eesti Investorite Liidu ja Kalevi väikeaktsionäride poolt riigiprokuratuurile saadetud kaebuse peale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rapsimine ei aita, olgu alfa või oomega
Ärgem sattugem koroonaviiruse omikroni tüvest paanikasse. Eesmärk ei tohi olla selle lõpuni eemal hoidmine, vaid tüve leviku takistamine, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ärgem sattugem koroonaviiruse omikroni tüvest paanikasse. Eesmärk ei tohi olla selle lõpuni eemal hoidmine, vaid tüve leviku takistamine, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nafta hind pöördus uuesti langusesse
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Elektrilevi tõstab hindu
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Lääne-Viru suurpõllumehe seakasvatuse pankrotipessa jäi 1,22 miljonit eurot
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.