ÄP fototoimetus • 6. november 2005 kell 22:00

ÄP 5 aastat tagasi: Korterid Tallinna city?s müüvad hästi

Kahe Tallinna city?sse ehitatava äri- ja eluhoone korterid lähevad hästi müügiks, kinnisvaraarendajad plaanivad piirkonda veel vähemalt kahe elumaja ehitamist, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

ASi Kinnisvaraekspert elamispindade maakleri Kalle Kõllamaa sõnul on 2001. aasta kevadel valmiva Tartu maantee 16b hoone 25 korterist müüdud 14 ning broneeritud 6 korterit. ?Kõige suurem nõudlus on ühe- ja kahetoaliste korterite järele, suuremad korterid on veel vabad,? ütles ta.

Jaani seegi kiriku kõrvale kerkivas 11korruselises äri- ja eluhoones on korteriteks ehitatud kolmandast korrusest kõrgemal asuvad korrused, ruutmeetrihinnad ulatuvad 13 5000 kroonist 17 500 kroonini. Kõllamaa sõnul on uude majja endale korteri soetanud peamiselt kohalikud inimesed ning mõned välismaalased. ?Motiivid on erinevad ? mõned osutavad korteri edasi üürimisele, kuid enamik kavatseb ise sisse kolida.?

Hetkeseis: uued korterid, mis läksid hästi viis aastat tagasi, lähevad nüüd veelgi paremini. Kinnisvarabuum jätkub...

Autor: ÄP

Hetkel kuum