Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  UPS SCS näeb võimalusi tehnoloogiatööstuses

  UPS SCS on UPSi üks äriüksustest. UPS on tuntud kui üks juhtiv kiirkulleriteenuseid pakkuv ettevõte maailmas. UPS SCS seevastu keskendub tarneahela juhtimisele, tarnspordi- ja jaotusteenustele ning konsultatsioonidele. Samuti annab UPS SCS nõu rahvusvahelist kaubandust puudutavates küsimustes.
  Ettevõte konkureerib kõikide veoviiside turgudel üle maailma, pakkudes teenuseid auto- ja kõrgtehnoloogilistele tööstustele, samuti erinevatele valitsustele.
  Eestisse laienes UPS SCS läbi Balti Logistika tänavu septembris.
  Miks valis UPS SCS Eestisse agendi oma esinduse loomise asemel? Balti Logistika on Eesti turul kogenud, samuti on firmal infrastruktuur, mis nii kohalikke kui ka globaalseid kliente teenindada lubab.
  UPSi ekspressteenused on Eestis aastaid esindatud läbi EKLT OÜ. Miks pole tarneahelateenuste partner tema? EKLT OÜ jätkab väikepakkide edastamist Eestis, sest nad on sel turul kogenud ja usaldusväärsed tegijad.
  See äri nõuab teistsugust lähenemist ja infrastruktuuri kui näiteks rasked veosed, millega UPS SCS tegeleb.
  Millal on UPS SCS kõik teenused Eesti klientidele saadaval? Meie lepingupartner Balti Logistika on turule sisenemise hetkest saadik suuteline kogu UPS SCS teenustepaketti kuuluvaid teenuseid pakkuma.
  Keda peab UPS SCS oma klientideks? Kliendibaas koosneb nii UPS SCS kui ka Balti Logistika senistest klientidest.
  Balti ekspedeerimis- ja transporditurg on üsna täis ning konkurents selles sektoris on tihe. Milliste eelistega plaanib UPS SCS sellele turule siseneda? Meie teenuste valik on lai, samuti oleme kogenud tarneahela juhtimise tehnoloogiates, me haare on globaalne. Need on peamised erinevused konkurentidest.
  Samuti on meil arvestatav kogemus kõrgtehnoloogiasektori teenindamisel, mis on ka Eestis kasvav turg.
  Miks on oluline Eestis esindatud olla? Meile on Eesti tähtis ja kasvav ning väljakutsuv turg. Nõudlikku turgu juhivad kõrgtehnoloogiakliendid, keda oleme harjunud globaalselt teenindama.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Mihkel Nestor: Saksa majandussurutis ei jäta Eestit puutumata
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
USA Esindajatekoda annab heakskiidu 430 miljardi dollari suurusele kulutuste plaanile
USA Kongressi Esindajatekoda hääletab reede õhtul 430 miljardi dollarit maksva minema seaduse osas, mis võitleb kliimamuutusega ning vähendab retseptiravimite hindasid, nii et Demokraatliku partei esindajad näevad seda president Joe Bideni jaoks suure poliitilise võiduna enne novembris toimuvaid Kongressi vahevalimisi, kirjutab Reuters.
USA Kongressi Esindajatekoda hääletab reede õhtul 430 miljardi dollarit maksva minema seaduse osas, mis võitleb kliimamuutusega ning vähendab retseptiravimite hindasid, nii et Demokraatliku partei esindajad näevad seda president Joe Bideni jaoks suure poliitilise võiduna enne novembris toimuvaid Kongressi vahevalimisi, kirjutab Reuters.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Vene kodanike sisenemist Eestisse piiratakse juba tuleval nädalal
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Enne sanktsioone varuti hoogsalt Venemaa vineeri Sõda puiduvedu suurt ei raputanud
Ukraina sõja puhkemise järel räägiti Vene sanktsioonide kartuses nii vajadusest raiemahtu suurendada kui ka ladudest, mis on täis varutud odavat Vene puitu. Maksuameti statistikast kumbagi otseselt ei paista, äri käis edasi nii nagu enne sõja algust.
Ukraina sõja puhkemise järel räägiti Vene sanktsioonide kartuses nii vajadusest raiemahtu suurendada kui ka ladudest, mis on täis varutud odavat Vene puitu. Maksuameti statistikast kumbagi otseselt ei paista, äri käis edasi nii nagu enne sõja algust.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.