Eesti Energia paneb Kreutzwaldi tänava kinnistud müüki

11. jaanuar 2006, 11:50

Tänasest lähevad avalikul enampakkumisel müüki Eesti Energiale kuuluvad äripinnad Kreutzwaldi tn 2/Narva mnt 24 nurgakrundil ja aadressil Kreutzwaldi tn 4.

Ettevõtte teatel kolib praegu kesklinna ärihoones asuv Eesti Energia teeninduskeskus 2006 aasta esimeses pooles Mustamäel, Kadaka teel valmivasse kontori- ja teenindushoonesse. Kesklinnas jääb endiselt avatuks Eesti Energia klienditeenindusbüroo Gonsiori tänaval.

?Kreutzwaldi tänaval asuva kinnisvara müük on viimane etapp kõikide Eesti Energia büroopindade koondamisel Mustamäe piirkonda,? sõnas Eesti Energia haldusjuht Urmas Uiboaid. Peale kesklinnas asuva kinnisvara müüki, moodustub Mustamäel Kadaka ja Laki tänava vahelisel alal nö Energialinnak, kuhu on koondatud kõik pealinnas asuvad Eesti Energia kontoripinnad.

?Tänu kasutatava pinna vähenemisele ning mittevajaliku kesklinnas paikneva kinnisvara müügile vähenevad Eesti Energia kinnisvara hoolduse ja kommunaalkulud aastas ca ühe miljoni krooni ulatuses,? rõhutas Uiboaid.

Mõlemad kinnistud müüakse avalikul kahevoorulisel läbirääkimistega enampakkumisel.

Mustamäe uude kontori- ja teenindushoonesse kolivad lisaks Klienditeeninduse keskusele ka Jaotusvõrgu ning elektrivõrke projekteeriv tütarfirma Elpeci keskused. Uue hoone valmimisega muutub klientide asjaajamine mugavamaks ja kiiremaks, kuna erinevatele elektrivarustust puudutavatele küsimustele saab lahenduse ühest kohast. Samuti tõhustub Eesti Energia sisemine asjaajamine ning väheneb töötajate ajakulu linna eri paikades asuvate hoonete vahel sõitmiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing