Maa-ameti kodulehelt leiab palju kasulikku ka tavainimene

Mart Saa 24. jaanuar 2006, 00:00

www.maaamet.ee

Väga asjalik veebileht, mida kinnisvara ala inimesed ja ilmselt ka ehitajad kasutavad erialases töös igapäevaselt. Ka tavainimene leiab siit palju huvitavat linnulennult vaadatuna. Maa-ameti veebiküljelt saab uurida, mis toimub näiteks oma elamise ümbruskonnas. Samuti saab seal vaadata Eesti ja linnakaarte kuni mullakaartideni välja. Maa-ameti internetilehel saab tutvuda ka maareformi käsitleva seadusandlusega ja ameti tegevusega seonduvate õigusaktidega.

www.jssk.ee

Siit leiavad infot inimesed, kes huvituvad geobioloogiast ja feng shui'st. Veebileht pakub võimalust õppida iseennast tundma läbi oma kodu ja inimsuhete. Ka oma kontoris, kodus või mujal saab teha uuringud kõrvalmõjude kohta, mida me igaüks ei oska ega saagi märgata. Väga huvitav informatsioon, mis toob tänapäeva pingelises n-ö töörabajate maailmas mõtetesse värskust.

www.city24.ee

Hea koht, kui soovitakse tutvuda kinnisvarapakkumistega, leida infot uute arendusprojektide kohta, suhelda maaklerite või kinnisvarafirmadega, näha kinnisvarauudiseid, osaleda foorumites oma arvamuste avaldamiseks. Samuti saab sellelt lehelt saata oma soove kinnisvara ostuks kõikidele City24 andmebaasiga liitunud kinnisvarafirmadele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing