Eesti IT-firma Linxtelecom vahetas tegevjuhti

Indrek Kald 21. märts 2006, 00:00

Hollandis peakorterit omava Linxtelecomi ühenduste kaudu toimub enam kui pool Eesti andmeside välisliiklusest. Eestis paiknevas juhtimiskeskuses hallatakse ka kogu Linxtelecomi rahvusvahelist võrku.

Aastaid Eesti andmesideturul tegutsenud Data Telecom muutus Linxtelecomiks mullu suvel. Ettevõtte senine tegevjuht Neeme Takis liitub mais arendusjuhina IT-ettevõttega Yoga Intelligence. Soovin järgmise karjäärietapi pühendada sidealaste kogemuste kombineerimisele IT-teadmistega, rahuldades ka kauakestnud huvi automaatikasüsteemide ning elektroonika vastu, selgitas Takis. Estomatic Gruppi kuuluv Yoga Intelligence on info- ja telekomifirma, mis tegeleb erinevate intelligentse kontori lahenduste väljaarendamisega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:11
Otsi:

Ava täpsem otsing