Reinaas, Osolin ja Teimann müüsid oma meediaagentuuri 20,2 miljoni krooni eest

25. august 2006, 12:54

Reklaamiärimehed Marek Reinaas, Olav Osolin ning Rain Teimann müüsid meediaagentuuri Mediapool ja jätkavad ettevõttes palgatöölistena.

Euroopa juhtivale meediafirmale Aegis Group plc-le kuuluv Aegis Media omandas sajaprotsendilise osaluse Eesti ühes edukamas meediaagentuuris Mediapool. Leping allkirjastati 27. juulil ning eile vormistati tehing lõplikult.

Marek Reinaasi sõnul oli müük seotud Mediapooli asumisega rahvusvahelisse ketti. 'Endised omanikud jätkavad tegevust ka Meediapooli juures. Ega me kuhugi ära ei kao, vaid tegeleme edasi ettevõtte strateegilise juhtimisega,' sõnas Reinaas.

Mediapool kannab juba nime Mediapool Vizeum ning ettevõtte tegevdirektori Raigo Piibari sõnul võimaldab liitumine Vizeumiga mitmekesistada Mediapoolil pakutavaid teenuseid, saavutada veelgi paremaid meediaostu võimalusi ja laiendada teenuse pakkumist sellistele lähiturgudele nagu Soome ja Rootsi.

'Kahtlemata on meil suur au kuuluda Euroopa juhtivasse ja käibelt suurimasse meediaagentuuride ketti Aegis Group, mis avab tänu Aegise ressurssidele ka meie klientide jaoks mitmeid uusi võimalusi,' selgitas Piibar.

Meediaagentuur Vizeum on esindatud 18 Euroopa riigis.
<pilt2#fotod/Firmad/Firmad_M/media_3_indrek.jpg#600#518#Mediapooli meeskond 2004. aasta mais>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing