20. september 2006 kell 11:40

Tarbijakaitseamet avas noortesaidi

Tarbijakaitseamet avas täna koolilastele mõeldud tarbimisalase internetilehekülje www.nupukas.ee.

"Antud veebilehekülg on mõeldud eelkõige erinevas vanuses koolinoortele, kes soovivad täiendada oma teadmisi erinevates tarbimisega seotud küsimustes. Aga ka õpetajatele, kes oma igapäevatöös õpetavad tarbimise ja tarbijakaitsega seotud aineid (kodaniku- ja ühiskonnaõpetus, kodundus, inimeseõpetus, klassijuhataja tunnid, samuti ka matemaatika, kunstiõpetus vms).," seisab ameti pressiteates.

Veebileheküljel antakse tarbimisalaseid teemasid edasi läbi 16-aastase elurõõmsa koolinoore Kristi ning tema perekonna, kelle argitegevuste taustal tutvustatakse tarbija õigusi ja kohustusi, kuidas reklaamidele vastu panna, missugused ohud Internetis varitsevad, kuidas toime tulla võlaga, ja palju muud.

Hetkel kuum