Hansapangas avab konto kaks kolmandikku uutest firmadest

Annika Matson 26. oktoober 2006, 15:55

Hansapanga Eesti peadirektor Priit Põldoja
ütles tänasel online-pressikonverentsil, et ligi kaks
kolmandikku kõikidest uutest ettevõtetest avab konto Hansapangas.

aripaev.ee lugeja esitas Põldojale küsimuse - Kui palju on Hansapank kaotanud juriidilistest isikutest kliente tänu oma pidevatele sisemistele restruktureerimistele?

Põldoja sõnul on Hansapangal 80 000 juriidilise isiku kontot, aastaga on juurdekasv olnud üle 10%. "Meie turuosa ettevõtete finantseerimises on püsinud stabiilsena. Keskkond muutub ja klientide soovid muutuvad. Suure organisatsioonina peame pidevalt välistele muutustele reageerima. Sellest ka sisemised muutused. Oleme väga rahul selle muudatusega, millega viisime väikeettevõtete teenindamise jaepanga üksusesse. Laenumahud on kasvanud üle 100% ja täna saab väikeettevõtja mugavalt laenu paljudest Hansapanga kontoritest," oli Põldoja kommentaar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2006, 15:54
Otsi:

Ava täpsem otsing