Tipprattur Aug vahendab Itaalia kõrgmoodi Maarjamaale

20. november 2006, 09:57

Tipprattur Andrus Augi ja ta abikaasa Pille
mõtteis enam kui aasta tiksunud idee Itaalia rõiva ja kingapoest sai sel
nädalavahetusel reaalsuseks. Tartu vanalinnas avati bränditundlik butiik.

Kuus aastat Itaalia klubides profileiba teeninud Aug ütles kaupluse avamisel omakasupüüdmatult ja tunnustavalt, et kaupluse juures oli põhitöö tegija Pille, sest ise viibib ta suurema osa aastast Eestist eemal. Itaalia moekauba poe loomise idee autoriks on mõlemad ning hea auraga vastsündinud «lapsukesele» leiti ka nimi – «Senso» – üksmeelselt, kirjutas SL Õhtuleht.

Profisport on Andrus Augi sõnul amet, mida ka kõige parema tahtmise korral eluaeg ei tee: «Varem või hiljem peame me kõik loobuma.» Moemaailma võib nimeka jalgratturi sõnul võrrelda tippspordiga: oluline on vormi ajastamine ja vastupidavus. Ka konkurente tuleb tunda. Sportlikkus on äris edasiviiv jõud.»

Aug teavitas avalikkust mõni aeg tagasi uudisega soovist tuleval aastal profispordist loobuda. Et tavaellu sulandumine võimalikult valutult kulgeks, selleks siis isiklik moebisnis: «Mujal maailmas on see üsna tavaline, meil Eestis ehk täna veel pisut harjumatu – tippsportlasest ärimeheks.»

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. November 2006, 09:57
Otsi:

Ava täpsem otsing