Siff: kiire äriedu tagab liitumine Keskerakonnaga

01. detsember 2006, 16:35

Ärimees Endel Siffi arvates pole ühtset
retsepti, kuidas äris edukas olla ja seeläbi erinevate TOPide etteotsa
maanduda.

"Võibolla peaks astuma Keskerakonda ja tegema linnaga hämaraid tehinguid? See viiks küll kohe rikaste TOPi etteotsa," kommenteeris ärimees Endel Siff Äripäeva aasta ettevõtete TOP 100 etteotsa jõudmise võimalikkust. Kuid kinnitas, et endal tal "sellist" äriskeemi järgida plaanis pole

"Ettevõtete tegevusel peab olema sotsiaalne väärtus. Samuti peab see pakkuma ka endale rahulolu. Siin pole lihtsat ja ühtset retsepti. Majandus ja äri muutuvad aina rohkem meelelahutuslikumaks ja ajaviitekesksemaks. Inimesed kulutavad raha puhkmaisele ja reisimisele," lisas Siff.

Tema sõnul on kasiinoäri väga tulus ettevõtmine, kuid konkreetseid näiteid ta tuua ei soovinud. "Mina olen omad valikud teinud. Iga inimene peaks tegelema selles valdkonnas, kus ta tunneb end kindlalt ja kus tal on võimalik saavutada edu," märkis Siff.

Siffi sõnul on äriedu saladus peidus ka iseloomus. "Kes ei riski, seda edu ei saada ning selle kallal keegi ei virise," lisas Siff.

Tema sõnul on TOPid meelelahutuslikud ja ajaviitena head lugemised. "Igal ettevõttel on omad kõrghetked. Kuid ma usun, et TOPis olemine pole eelduseks, et olla ettevõttena edukas ja ettevõtjana vajalik," kommenteeris Siff.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2006, 16:37
Otsi:

Ava täpsem otsing