Surnud tippsportlaste lapsed said 35 000 krooni toetust

Annika Matson 01. detsember 2006, 17:27

Eesti Sportlaste Ühenduse VII
heategevusliku kunstioksjoni tulude eest makstakse toetust sportlaste Küllo
Kõivu, Valter Külveti, Lauri Ausi ja Lembit Olli lastele, teatas ühendus.

Eesti Sportlaste Ühenduse VII heategevusliku kunstioksjoni tulu ületas teist aastat järjest 200 000 krooni piiri. See jagatakse kokku kuuele lapsele.

"Oksjonit tuleb pidada igati õnnestunuks. Nagu eelmisel aastal, saab ka tänavu iga meie nö hoolealune 35 000 krooni. Iseenesest mõistetavalt ei asenda see raha lastele nende isa, kuid soovime, et iga meie toetust saav laps saaks väärikalt kasvada ja elada. Omaltpoolt üritame järgmisel aastal oksjonit vähemalt sama hästi ja võimalusel veelgi paremini korraldada," ütles Eesti Sportlaste Ühenduse esimees, riigikogu liige Jüri Tamm.

Ta lisas, et nad ei kontrolli, milleks raha kasutatakse.

Kõige kallimalt müüdi üllatusena oksjonile pandud E. Viiralti "Viljandi maastik" ehk nn Viiralti tamm. Kõrgele, 150 000 kroonisele, alghinnale vaatamata kujunes tulise pakkumise tulemusel selle lõpphinnaks 176 000 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2006, 17:31
Otsi:

Ava täpsem otsing