Üks küsimus: Mida teete, kui lumi tuleb?

ÄP 06. detsember 2006, 00:00

Hede Kerstin Luik, ettevõtja
Kuna mul on maja ees hoov, kuhu minu garaažiuksed avanevad, siis esimese asjana pean lume sealt ära lükkama. Lastega on ka lumes palju teha - lumememme ehitada, kelgutada, suusatada. Kuskile kaugemale lund otsima ei lähe, ma olen selline soojalembene inimene.

Jaanus Männik, Riigikogu liige
Rõõmustan. Kui see juhtub olema puhkepäeval, siis roogin võib-olla lund. Metsa ka endal natuke on ja eks metsas saab ikka käidud. Kahetsusega tunnistan, et suuski pole küll ammu alla saanud.

Martin Parmas, võistlustantsija ja treener
Ma lähen sõpradega lume sisse möllama. Ja teine asi - ostan endale autosse harja, et lund ära pühkida. Kuhugi külmale maale lume järele ei lähe, otsiks pigem mõne soojema koha. Ma usun, et ega talv tulemata jää, Kui tuleb, siis pauguga, külm ja lumine.

Rein Kilk, ärimees
Praegu on aasta kõige pessimistlikum periood. Kui lumi tuleb, on nagu pöördepunkt - kõik läheb valgeks ümberringi ja Põhjamaa inimesel tujukohe tõuseb! Ja kui natuke sulaks läheb, eks ma siis teen lumememme.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:28

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing