Uus eluviis - krudaism!

Agur Paesüld 06. detsember 2006, 00:00

Oliver Kruuda tunneb uhkust avalikkuse tähelepanu pälvinud krutskite üle, lubades peagi tulla välja uute ja vahvamatega. Eesti riik on Kruudale justkui oma tagaaed: tahan pügan, tahan ei püga, tahan raiun, tahan ei raiu. Ja kui keegi tunneb, et ühiskonna moraalinorme on riivatud, siis olgu hea, pangu aeg kinni ja räägime, aga mitte juunis-juulis, sest siis Kruuda puhkab, tegeleb perega ja reisib.

Tundub, et Kruuda teeb kõik, et krudaismi populariseerida.

Kodanik Kruuda, oht krudaismi süvenemise korral on, et keegi tuleb ja pügab ka sinu tagahoovi ja on nõus seda teemat sinuga arutama märtsis ja mais, aga mitte juunis ja juulis, sest siis sõidetakse sõpradega Londonisse pidutsema!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:28

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing