YIT ehitab Keilasse 3 korterelamut

06. detsember 2006, 09:08

AS YIT Ehitus rajab Keila keskusesse
aadressile Põhja tänav 8a 3 elamut, milles on kokku 60 korterit. Kortereid
hakati müüma detsembris ning ruutmeetrihinnad algavad 28 000 kroonist.

„Viimastel aastatel on Keilast saanud kõrgelt hinnatud elukeskkond,” lausus ASi YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk pressiteates. „Keila asub Tallinnast vaid 25 km kaugusel ning Keila ja pealinna vahel toimivad elektrirongi-, bussi- ja marsruuttakso ühendused, mistõttu sobib Keila elupaigaks ka Tallinnas töötavale inimesele. Keilas on hea infrastruktuur – linnas on 3 lasteaeda, 2 gümnaasiumi, muusikakool, tervisekeskus, raamatukogu, haigla, kultuurikeskus ning hulgaliselt spordiklubisid ja kaubanduspindu.”

„Korterelamute projekti autor on arhitektuuribüroo Luhse ja Tuhal,” ütles ASi YIT Ehitus kinnisvaraosakonna müügijuht Tõnu Toompark. „Rajatavad korterelamud on 4-korruselised ning igas majas on 20 korterit. Korterid on 2-4 toalised, kõige väiksem korter on 58,1m² ning suurim 86,4m². ASi YIT Ehitus kinnisvaraosakonna müügijuhi Tõnu Toomparki sõnul on Põhja tänava elumajad lastesõbraliku elukeskkonna ning suurte korterite tõttu sobilikud eelkõige peredele. „Enamus kortereid on 3-toalised. Iga korteri juurde kuulub 6-8m² suurune rõdu, soklikorrusel asuv panipaik ning vähemalt 1 parkimiskoht. Kolm uut elamut on ümbritsetud hekiga ning krundil on laste mänguväljak,” lausus Tõnu Toompark.

Majad valmivad 2007. aasta oktoobris.

AS YIT Ehitus on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis on asutatud 1991. aastal. AS YIT Ehitus kuulub alates 2001. aastast Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte YIT kontserni, mille kaheksas riigis tegutsevas tütarettevõttes töötab üle 21 000 inimese. AS-i YIT Ehitus ja tema tütarettevõtete netokäive oli 2005. aastal 1,48 miljardit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2006, 09:08
Otsi:

Ava täpsem otsing