Kallis Narva ettevõte!

Harry Tuul 11. detsember 2006, 00:00

Sarnaselt USA presidendi George W. Bushiga kujutab avalikkus Edgar Savisaart tihti deemonina, kuigi mõlemad on jumalakartlikud ristiinimesed. Vähemalt kostub seda Hundisilma peremehe viimase aja retoorikast. Nii ütles ta presidendivalimiste eel telesaates "Foorum" valijameestele: "Ärge kartke. Seda ütles ka Jeesus oma jüngritele, aga mitte seda ei tahtnud ma öelda." Piibliteemalisi ütlusi sai kuulda ka Eesti ja Soome vahelise elektrikaabli avamisel, mis Savisaare sõnul sümboliseeris "valguse võitu pimeduse üle". Nüüd jääb vaid oodata, millal lisanduvad Savisaare arsenali lisaks ristiinimese sõnadele ka vastavad teod ja kombed.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing