Marko Matvere: Eestis on liiga palju inimesi

Annika Matson 20. detsember 2006, 12:48

Näitleja ja laulja Marko Matvere ütles
Tele2 raamatus "10 head mõtet", et tema arust on Eestis inimesi liiga palju.

"Inimesi sünnib järjest rohkem peale ja kohta maa peal jääb järjest vähemaks. Mina ei ole rahvuspoliitika pooldaja. Minu arust on Eestis ka inimesi liiga palju. Inimestel on vähe ruumi. Mida vähem inimestel ruumi on, seda väiksemad nad inimesena on. Muidu neid ei oleks võimalik mahutada ühele alale, ühte purki või ühte ruumi. Mida väiksem inimene on, seda rohkem teda mahub. Mind ei hirmuta see, et 50 aasta pärast keegi eesti keelt ei räägi. Minu pärast rääkigu nad kasvõi suahiili keeles. Rahvusromantiline aeg on küll ennast minu jaoks ammendanud," rääkis Matvere.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. December 2006, 12:52
Otsi:

Ava täpsem otsing