Soojendusmatš tähtedelt

Mari Hiiemäe 23. märts 2007, 00:00

Tähtede jalgpallilahing on ühtlasi nii sportlik kui ka meelelahutuslik ning kindlasti kulgeb see märksa vabamas õhkkonnas kui järgneva päeva EMi valiksarja mäng A. Le Coq Arenal.

Eesti muusikute au kaitsevad Saku Suurhallis Tanel Padar ning Tomi Rahula

rock-bändist The Sun, samuti lauljad Summer ning Jüri Homenja. Kohal on esindus ansamblitest No-Big-Silence, Toe Tag, A-Rühm, Compromise Blue, Blind, Caater, Pedigree.

"Jalgpallimats tuleb sõbralik ning nalja saab seal kindlasti," võtab muusikaagentuuri Soovikontsert esindaja Ivo Musting meeskonna ootused kokku. Samas hindab Musting, kes isegi platsile läheb, pillimeeste vilumust jalgpallimängus üsna kõrgelt. "Me saame pallimänguga hakkama, see pole suvaline jooksmine ja show-tegemine," on mees pärast teisipäevast trenni kindel.

Compromise Blue kitarristil Raul Ukaredal jääb lisada, et kuigi meeskonna tase võib olla ebaühtlane, on selles ka väga häid mängijaid ning Eesti neljanda liiga tasemeni küündib muusikute meeskond kindlasti.

Venemaa poolt on jalgpalliplatsile oodata kaalukaid tegijaid estraadimuusikute hulgast. Starco-nimelises võistkonnas on kindlasti kohal Viktor Zintšuk, Nikolai Trubatš, sporträpp-kollektiiv Zahvata jpt. Vastaste keskmine vanus on pisut kõrgem kui Eesti võistkonna oma.

Tund enne mängu algab meelelahutusprogramm, mida veavad DJ Critikal ning Cool D, pärast kaht kolmekümneminutilist poolaega astuvad üles Vene artistid ning spetsiaalse kontserdi annab Ultima Thule koos Tõnis Mäega.

Muusikute jõukatsumine jalgpallis on sõpruskohtumine selle sõna kõige õilsamas tähenduses, see on nii mõnus tervitus muusikutelt muusikutele kui ka publiku võimalus süvenevatesse jalgpallimeeleoludesse sisse elada.

"Võit on loomulikult oluline, muidu pole mõtet palli mängima minnagi," arvab Ivo Musting, kuid peab veelgi tähtsamaks, et mängijatel oleks lõbus.

Muusikute jalgpallivõistlus juhatab EMi valiksarja mängu sisse, kuid seal pole kohta sellistele pingetele, nagu järgmise päeva mäng kaasa võib tuua.

24. märtsil kell 20.30 kohtuvad A. Le Coq Arena staadionil Eesti ja Venemaa parimad jalgpallurid, et selgitada välja võitjad.

Publikuna oodatakse tähtsale mängule kaasa elama umbkaudu 10 000 inimest.

Pääs staadionile avatakse kaks tundi enne kohtumise algust ning pealtvaatajad peavad arvestama range turvakontrolliga väravate juures. Pildistamine ning filmimine on matši jooksul lubatud, küll aga ei tohi kaasas olla relvi, teravaid esemeid ega alkoholi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing