26. oktoober 2007 kell 8:15

Riivo Sinijärv: Galojan valetab!

MTÜ Eesti Euroopa Liikumise nõukogu esimehe Riivo Sinijärve sõnul valetab endine Reformierakonna sekretär Anna-Maria Galojan, väites, et tema pole ligi 600 000 krooni liikumise raha kõrvaldanud.

„See on täielik vale! Ta sõnastab asja väga küüniliselt. Tegelik võlakiri on veelgi suuremale summale alla kirjutatud. Meil oli kokkulepe, et ta õiendab need asjad kiiresti ära. Kuid nüüdsest on see juba õiguskaitseorganite asi, kui asi nii kaugele läheb, et inimesel pole arusaamist sellest, missugune on oma raha ja missugune võõras raha,“ kommenteeris sündmustest nördinud Riivo Sinijärv aripaev.ee-le. Tema sõnul Galojan lihtsalt valetab.

Galojan väitis dv.ee ajakirjanikule, et tema pole liikumise raha võtnud ning et ta teab, kes selle raha tegelikult võttis. „Ma arvan, et seda peaks ta rääkima kiiresti politseile, siis kui teda ülekuulamisele kutsutakse,“ kommenteeris väidet Sinijärv.

„Me vabastasime ta 27.septembril ametist, ta ise kirjutas sellele alla. Kohe peale seda asus uus inimene Kristiina Ling ametisse, kes töötas meil Euroopa Liikumise „ŽEST“ projektijuhina. Ta on väga tubli noor inimene ja on asja energiliselt üle võtnud,“ lisas Sinijärv.

Hetkel kuum