26. oktoober 2007 kell 10:37

Anna-Maria Galojani suhtes algatati kriminaalmenetlus

Põhja ringkonnaprokuratuur alustas kriminaalmenetlust endise reformierakondlase Anna-Maria Galojani suhtes, et uurida, kas ta raiskas MTÜ Eesti Euroopa Liikumise juhina selle raha enda peale.

Menetlus algatati karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb omastamist suures ulatuses. Kriminaalmenetlus algatati MTÜ esindajalt laekunud kuriteoavalduse põhjal, vahendas ETV24 Põhja ringkonnaprokuratuuri.

Praeguse seisuga kedagi kuriteos kahtlustatavana üle kuulatud ei ole.

Eesti Ekspress kirjutas eile, et Galojan kõrvaldas isiklikuks tarbeks ligi 600 000 krooni MTÜ-lt Eesti Euroopa Liikumine, mille juhatajana ta töötas. Ajalehe andmetel kulutas Galojan tänavu sügisel ühingu raha muu hulgas rõivastele ja ehetele.

Hetkel kuum