5. november 2007 kell 13:12

Anna-Maria Galojan maksis osa rahast tagasi

Eesti Euroopa Liikumise meililisti liikmed said eelmise nädala lõpus teate, et liikumise endine juht Anna-Maria Galojan on osa rahast tagasi maksnud.

Postimees.ee käsutuses olevast meilist selgub, et Anna-Maria Galojan on asunud tekitatud kahju hüvitama, olles osaliselt tasunud tema poolt allkirjastatud kinnituskirja esimese makse.

Eesti Euroopa Liikumise nõukogu esimees Riivo Sinijärv raha tagasi maksmist kommenteerida ei soovinud. Tema sõnul saatis ta eelmisel nädalal liikumise liikmetele meili teel teate, kus teavitas liikumise liikmeid asjade seisust.

Meedia andmetel oli septembri lõpus toimunud Eesti Euroopa Liikumine nõukogu istungi ajaks teada, et ühingu tegevjuht, kevadel suurkampaaniaga riigikokku kandideerinud Anna-Maria Galojan on ebaotstarbekalt kulutanud enam kui 500 000 krooni liikumise raha. Samal nõukogu istungil tunnistas Galojan, et summa on suurem, ligi 700 000 krooni. Nii suurt summat kajastavale võlakirjale andis ta ka allkirja. Hiljem on naine võlakirjale alla kirjutamist eitanud.

Hetkel kuum