Olympic: varasem kasumihoiatus toonuks rohkem küsimusi

Agnes Ojala 21. november 2007, 00:00

"Kasumihoiatus tehti siis, kui kõik 2007. aasta tulemust mõjutavad tegurid olid lõplikult selgunud, näiteks Admiralu Klubsi ülevõtmise venimine võrreldes esialgselt kavandatuga. Usun, et taoliste uudiste kiirustades avaldamine oleks investorites veelgi rohkem küsimusi tekitanud," põhjendas Avila hilist kasumihoiatust. Avila ei osanud praegu veel öelda, millal võiks kasumlikkus taas tõusta, kinnitades veel kord, et ettevõtte olemasolevate põhioperatsioonide baasnäitajad on endiselt head.

"Kasumlikkuse kasvatamise võtmeküsimus on uute ülevõtmiste käigus omandatud ettevõtete integreerimises ning muutmises Olympicu standarditele vastavateks meelelahutusettevõteteks. Integratsiooniprotsess on mitmel turul alles käimas," selgitas Avila ajalisi lubadusi andmata.

Möödunud nädalal teatas Olympic, et tänavu üheksa kuuga ulatus meelelahutusketi kasum kokku 275,6 miljoni kroonini, jäädes 2,6 miljoni krooniga alla möödunud aasta sama perioodi tulemustele. Samuti jäi aastatagusest väiksemaks ka ärikasumi maht.

Käibele ja kasumile avaldasid ettevõtte teatel mõju kolmanda kvartali Poola Sunrise'i kasiino suurvõidud, Kaunases asuva esinduskasiino hotelli remondi venimine, Eestis Rocca al Mare ja Grand Hotell Tallinna tulude kahanemine seoses renoveerimisega ja planeeritust hilisemad kasiinode avamised Ukrainas ning Valgevenes.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing