Eestlane eelistab pigem puidust maja

Andreas Sipsakas 03. detsember 2007, 00:00

Nagu eestlasele kohane, on enamikul soov või täitunud unelm eramajas elamine. Ainult 18% vastanutest kinnitas, et neil puudub soov elada majas ning 12%, et juba elavad majas. Tervelt 70% küsitletutest avaldas soovi kunagi maja soetada. Küsiti, millist maja eelistatakse, jaotades võimalikud variandid kolmeks: kivist, betoonist või puidust. Üldjoontes jagunes arvamus pooleks.

Puitmaja on 53% vastanutest rohkem eelistanud kui kivimaja. Toodi välja erinevaid põhjusi, miks just puitmaja on eelistatud: tervislik, mõnus, looduslähedane, hingab, inimsõbralik, parema sisekliimaga, ökoloogilise mõtteviisiga, kodusem jm.

Kivimajade puhul rõhuti peamiselt vastupidavusele ja tulekindlusele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing