Hansapangal on enim pensionäridest kliente

11. jaanuar 2008, 07:33

Valdav osa Eesti pensionäridest on
Hansapanga kliendid, vaid 16 protsendi pensionäride põhipank on SEB
Ühispank.

GfK Custom Research Balticu sügisel läbiviidud uuringu põhjal on Hansapangal võrreldes SEBga palju rohkem 65-74aastaseid kliente. Sellest vanusegrupist on 83 protsenti Hansapanga kliendid, 16 protsenti aga SEB kliendid.

Hansapanga suur osakaal seenioride segmendis tuleneb paljuski ajaloost, sest Hoiupangaga ühenemisel saadi endale eraisikutest ajalooline kliendibaas. "Vanematel inimestel on harjumuse tähtsus küllalt suur, seepärast juba olemasoleva pangasuhte vahetamine ei ole seenioride segmendis nii tavapärane," selgitas seenioride rohkust Hansapanga kliendiportfellis SEB Eesti Ühispanga juhatuse liige Riho Unt.

SEB Eesti Ühispank oli Undi sõnul küll esimene, kes tõi välja seenioride investeerimishoiuse, kuid lõviosa nende klientidest kuulub siiski nooremasse generatsiooni.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. January 2008, 07:33
Otsi:

Ava täpsem otsing