Kramer: paljud, kes on läinud on koju tagasi tulnud

Mariliis Pinn 23. jaanuar 2008, 14:37

Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhataja
Inna Kramer vastas aripaev.ee päevaküsimusele, kui palju teie tuttavaid on
välismaal tööl, et paar-kolm. Samas tunnistas ta, et paljud, kes on läinud on
tagasi tulnud.

„Ei ole väga paljud läinud, lähituttavatest paar-kolm,“ vastas Kramer. Ka Tallinna Lastehaiglast ei ole palju inimesi välismaale läinud. „Paar inimest on Soome tööle läinud. Palgad on tõusnud ja tingimused paranenud ja need, kel minekumõtted olid, on need kõrvale lükanud. Need, kes on läinud on juba tagasi tulnud ja siin rakendust leidnud. Välismaalt töötamine ei ole kerge, kui pere on Eestis,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. January 2008, 14:33
Otsi:

Ava täpsem otsing