ÄP fototoimetus • 5. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Müük selgeks Egiptuse päikese all

Praktilise seikluskoolituse vormis meeskonnatreeninguid korraldav OÜ Meeskonnatreeningute Agentuur korraldab seitsmepäevaseid müügikoolitusi Egiptuses. "Egiptuses toimub müük 24 tundi, Eestis ollakse müügist kui sellisest veel kaugel. Kaup antakse üle, mitte ei kaubelda. Tegelik müük algab siis, kui müüjale öeldakse ei," põhjendab müügitehnikate õppimise eeliseid võõras riigis OÜ Meeskonnatreeningute Agentuur treener-konsultant Sander Saat.

Koolitusi saab tellida ühe ettevõtte 6-12 töötajale. Teoreetilist osa on kursuse jooksul 40, praktikat 60 protsenti. Egiptuses tehakse koostööd kauplustega, kus on võimalik omandatud teadmisi praktikas kasutada, samuti jälgitakse müümisprotsessi turul.

Koolitajate sõnul täidab see koolitusprogramm ka meeskonda motiveerivat funktsiooni, firma saab oma töötajaid nii koolitada kui ka anda energiat paremate müügitulemuste saavutamiseks.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt