Võrulased jooksid tormi K-rautakesko töökohtadele

Mariliis Pinn 14. veebruar 2008, 13:50

K-rautakesko Võrus avatavasse kauplusesse
tahtis 30 kohale tööle tulla 550 inimest.

K-rautakesko avab sel kevadel Võrus kauplust ja tegi sinna personalikonkursi. Konkurss osutus üle ootuste tugevaks: kokku kandideeris loodavale 30 töökohale 550 inimest ehk konkurss oli üle 18 inimese ühele kohale. See on viimaste aastate personaliolukorda arvestades üllatav tulemus, teatas firma. Esimesed intervjuud on juba läbi viidud, lõpliku valiku loodab firma teha veebruari lõpuks.

Turundusjuhi Annika Oja sõnul on K-rautakesko üldiselt hinnatud tööandja kõikjal, sest maksab jaekaubandussektoris keskmisest kõrgemat palka, kuid Võru nii suur konkurss oli siiski üllatav.

K-rautakesko eesmärk on rajada Võrru nii linna kui ka kogu lähipiirkonna kõige suurem ehituspood, seda nii müügipinnalt kui müügil oleva erineva kauba hulgalt. Kaupluse üldpind on 7000 ruutmeetrit, millest 3000 ruutmeetrit moodustavad siseruumid ja 4000 ruutmeetrit varjualustega ehitusmaterjalide kaubahoov. K-rautakesko kaupluse juhatajaks saab varem Võru E-Ehituskeskuse kaupluse juhataja Jaak Niidu.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. January 2009, 13:37
Otsi:

Ava täpsem otsing