Mart Viisitamm punnib palkade kärpimisele vastu

Mariliis Pinn 04. juuni 2008, 08:57

Pärnu linnavalitsus ei toetanud esmaspäeval
volikogu liikme Mart Alliku ettepanekut linnavalitsuse palkade kärpimiseks, kuna
linnavalitsusel on oma kokkuhoiukava, mida linnapea Mart Viisitamm ei soovinud
täpsustada.

Alliku soovis Pärnu linnapea kuupalka vähendada 46 196 kroonilt 40 000 kroonile ning volikogu esimehe, abilinnapea ja linnasekretäri kuupalka 36 956 kroonilt 30 000 kroonile, kirjutab Pärnu Postimees. Samuti kaoks tema ettepaneku kohaselt ära linnapea 20protsendiline lisatasu, mis praegu on 9240 krooni kuus.

Opositsiooni kuuluva endise abilinnapea ettepaneku toetamise asemel soovib Pärnu võimuliit linnavalitsuse palgad järgmise aasta algusest külmutada. Sellise ettepanekuga tullakse välja sügisel koos järgmise aasta eelarve menetlemisega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2008, 08:37
Otsi:

Ava täpsem otsing