Vargad viisid ära 2 miljoni kroonise Bentley

11. november 2008, 08:22

Esmaspäeva öösel langes Tallinnas varaste
saagiks kaks miljonit krooni maksev Bentley Continental. Politsei andmeil nii
eksklusiivset autot Eestis varem varastatud pole, kirjutab Õhtuleht.

Varastatud luksusauto, lennuka nimega Bentley Continental Flying Spur, on halli värvi ja tema väljalaskeaastaks on 2006. Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja sõnul varastati auto Haabersti linnaosast Vabaõhumuuseumi teelt ajavahemikul keskööst kuni kella 4.15. Kallis sõiduk oli pargitud maja ette tänavale.

Tegemist polnud liisinguautoga ja spekulatsiooni kohaselt toimetati sõiduk Venemaale. Autoregistrikeskuse (ARK) andmeil on Eestis 13 täpselt sama tüüpi Bentleyt, mullu olid Bentleyd varaste maiusroaks Moskvas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. March 2009, 13:59
Otsi:

Ava täpsem otsing