Jaan Männik esitas riigikogule oma meeskonna nimed

26. jaanuar 2009, 15:15

Täna esitas Eesti Panga nõukogu
esimees Jaan Männik riigikogule oma ettepaneku Eesti Panga nõukogu
liikmete kandidaatide kohta.

Keskpanga nõukogu esimees tegi ettepaneku nimetada Eesti Panga uude nõukogusse riigikogu liige Kalev Kallo, Tartu Ülikooli õigusteaduskonna professor Irene Kull, riigikogu liige Jürgen Ligi, Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna professor Enn Listra, ühiskonna- ja majandustegelane Tõnis Palts, ühiskonna- ja majandustegelane Liina Tõnisson ning Tartu Ülikooli majandusteaduskonna professor Urmas Varblane, teatas Eesti Pank.

"Nõukogu uues koosseisus on kogenud poliitikud, kelle kandidaadid valiti koostöös suuremate riigikogu fraktsioonidega. Lisaks on nõukogu liikme kandidaatideks majandus- ning õigusteaduse asjatundjad Tartu Ülikoolist ja Tallinna Tehnikaülikoolist. Veerand uue nõukogu kandidaatidest on naised," kommenteeris Männik kandidaatide valikut.

Eesti Panga nõukogu liikme kandidaadid on läbinud julgeolekukontrolli või omavad juba ametikohajärgset juurdepääsuõigust riigisaladusele.

Eesti Panga nõukogu praeguse koosseisu volitused lõpevad 17. veebruaril 2009.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2009, 16:47
Otsi:

Ava täpsem otsing