Nõo Lihatööstuse juht: ühe tööstuse sulgemine oli aimatav

11. veebruar 2009, 14:52

See oli ju kohe pärast Vastse-Kuuste ja
Wõro lihatööstuste ülesostmist aimatav, et üks neist kahest soetatud tööstusest
kinni pannakse, lausus ASi Nõo Lihatööstus juhataja Toomas
Kruustük.

„Valgas on töötlemisressurssi üle,“ põhjendas Kruustük. „Mul ei ole kontrollitud andmeid, kuid Valga tehas töötab vist alakoormusega.“

Kruustüki sõnul on tal kahju Vastse-Kuuste lihatööstuse töötajatest. „Sada inimest tänavale visata on ikka väga suur arv,“ rääkis Kruustük. „Arvata võib, et ümberkorraldused Eestis olid kõrgemalt poolt kontsernist tulnud käsk ja ilmselt sundis sellist otsust vastu võtma praegune majandusolukord.“

Atria plaani hakata aasta lõpus Vastse-Kuustes uusi tootegruppe tootma pidas Kruustük suhteliselt raskeks ülesandeks. „Sisuliselt on ju tegu uue ettevõtte käivitamisega,“ lausus Kruustük. „Ja alustada osale töötajatele täiendõppega otsast peale pole samuti lihtne.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. February 2009, 15:55
Otsi:

Ava täpsem otsing