UniCredit: Venemaa börs võib kolmandiku jagu üles viskuda

29. juuni 2009, 17:16

Venemaa börsiindeksid teevad täna korraliku
sõitu, kuna UniCredit näeb idanaabri aktsiatele aasta perspektiivis 33% jagu
tõusuruumi.

Veidi enne börsi sulgumist oli Micex kosunud 2% ehk 979,42 punktini. Venemaa suuruselt neljanda naftatootja Surgutneftegazi turuväärtus kosus paari protsendi jagu, kui UniCredit soovitas aktsiat osta ja Citigroup muutis oma endise müügisoovituse nüüd ostusoovituseks.

MSCI Eastern Europe Index kerkis 1,5%.

UniCredtiti strateeg Julia Bushjeva kirjutas, et Venemaa aktsiad võivad kasu lõigata kasvanud kindlustunde najal arengumaade aktsiatesse voolavast rahast. Dollaripõhine RTS indeks võib Bushjeva analüüsi järgi eelmise nädala 955 punktiliselt sulgemistasemelt kosuda 1264 punktini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. June 2009, 17:22
Otsi:

Ava täpsem otsing