Ettevõtja: Tallinna saatuse otsustasid välismaalased

19. oktoober 2009, 16:03

Kaarma vallas tegutseva kummidetaile tootva
ettevõtte Merinvest suuromanik ja juht, Rootsis elanud ja õppinud Enn Meri tõi
positiivsena välja valimiste suure osavõtuprotsendi, kuid möönis, et eestlased
ei otsustanud Tallinna saatust.

„Eesti pealinna saatuse otsustasid välismaalased,“ ütles Meri.

Meri rääkis, et kui vaadata kogu Savisaare kampaaniat -lindilõikamisi, valimiste eel valminud ehitisi, kartuli-ja puudehunnikuid- siis kõik see jättis loomulikult väga jõuka mulje. „Tallinna linna majandamine on pilvedes! Töökohti luuakse, kuid kas inimesed mõtlevad sellele, kes neile maksab? Munitsipaalpolitseis on tööl 240 inimest, ka nemad saavad palka ja mitte väikest,“ ütles Meri ja lisas, et seda loetelu võiks jätkata.

„Savisaar teeb jah, aga kes ja millal maksab? Tõsi, on olemas väga palju ka korralikku ja ausat Keskerakonda, kuid on olemas Keskerakonda juhtkond. Ja Tallinna Keskerakonna juhtkonnas on tunda teatud korruptiivset hõngu.“

Mis puudutab valimisi Kuressaares, kus võidutses Reformierakond eesotsas praeguse linnapea Urve Tiidusega, siis Meri sõnul pole linnapeale midagi ette heita. „Urve Tiidus on kena inimene,“ ütles Meri.

Enn Meri kandideeris ka ise IRLi nimekirjas Kuressaare linna volikokku, kuid ei saanud piisavalt hääli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. October 2009, 17:09
Otsi:

Ava täpsem otsing