Võimalus saada headele ideedele miljon krooni

02. november 2009, 12:12

Alates tänasest on võimalik saata oma hea
idee "Tähed särama" konkursi sügisesse vooru, mida viib läbi Swedbanki
noortepank NPNK.

Taotlusi saab esitada kuni 30. novembrini (kaasa arvatud) ning võitjad kuulutatakse välja detsembrikuu jooksul, teatas pank. Taotlusi saavad esitada nii era- kui juriidilised isikud veebilehel npnk.ee.

Projektide hindamine toimub kahes osas: eelhindamine, mille viivad läbi maailma suurima tudengiorganisatsiooni AIESECi esindajad ja põhihindamiskomisjon. Viimasesse kuuluvad: Kairi Birk - Heateo Sihtasutuse noorte sotsiaalsete ettevõtjate suuna juht, Eimar Velde - Eesti Üliõpilaskondade Liidu juhatuse aseesimees, Anne Kivimäe - haridus- ja teadusministeeriumi noorteosakonna juhataja, Karoli Hindriks - Fox International kanalite Baltikumi reklaamimüügi ja turunduse koordinaator, Viktoria Korpan - venekeelse Postimehe vastutav toimetaja, Linnar Viik - IT kolledži õppejõud, Heidy Purga - Raadio 2 peatoimetaja ja Aet Altroff - Swedbanki jaepanganduse tegevdirektor. Viiamne on ka hindamiskogu esimees.

"Tähed särama" kevadisse vooru laekus üle 150 projekti. Nendest valiti välja 13, mille vahel läks jagamisele 325 000 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. November 2009, 12:20
Otsi:

Ava täpsem otsing