Lugeja arvab

ÄP 27. november 2009, 00:00

    Jüri Raidla: Eesti riik vajab auditit
  • Õiged mõtted. Kõige olulisem ongi see, et raiskava ja kohati enda eksistentsi ja paisumise nimel tegutseva riigistruktuuri reformimisel ei tohi olla tabusid. Kui vaja, muuta ka põhiseadust. Miks mitte alustada 51-liikmelisest parlamendist ja presidendi institutsiooni kaotamisest? President on nagu puukuju (pean silmas presidendi funktsiooni, mitte isikut).
    Keskmine kuupalk langes 5,9%
  • Tõeline kuupalk on see, kui keskmise palga arvestusse sisse arvata töötuks jäänute kuupalk miinusega.
    Igaüks on oma pensioni sepp
  • Mind hämmastab jutt sellest, et pensionisammaste abil on võimalik tagada endale hüvesid täis vanaduspõlv...On ju selge, et ainukesed kasusaajad on fondide haldajad. Pension Eestis ja eesti rahva iive on lahutamatult seotud. Kui sama järjekindlalt kui sambaid propageeritakse, toetaks riik laste arvukuse suurenemist ja haridust, oleks ehk lootust paremale pensionipõlvele. Siduge lõpuks see saadav pension laste makstavate maksudega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing