Analüütik: soovitaksin Tallinna Vee aktsiat hoida

Anne Oja 01. detsember 2009, 15:30

LHV analüütik Kristo Oidermaa ütles, et soovitab investoreil praeguse seisuga Tallinna Vee aktsiat hoida ja vaadata, mis juhtuma hakkab, mitte kohe müüma tormata.

"Praegu ei oska öelda, kuidas konkurentsiameti nõudmised Tallinna Vee väärtust vähendaks. Praegu ei mõjuta konkurentsiameti kiri absoluutselt midagi, aga kui vastav seadus riigikogus läbi läheb, saab konkurentsiamet jaanuarist Tallinna vee hinna kontrollimise enda kätte," selgitas Oidermaa.

"Keeruline on aga prognoosida, mille järgi nad hakkavad vee hinda määrama. Vastava protseduuri väljatöötamine võtab aasta või kaks aega. Seega seisame praegu tumedas kohas," lausus ta. "Praegu soovitan aktsiat pigem hoida ja vaadata, mis juhtuma hakkab."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2009, 15:32
Otsi:

Ava täpsem otsing