• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tederiga seotud isikud said südalinna kinnistud

  Deltamax Group kuulub ettevõtjatele, kes ehitasid Hillar Tederile kuuluva Al Mare Majad OÜ tellimusel Rocca al Mare büroohoonet. Tederi firmale büroohoone ehitamine oli Deltamax Group emafirma Riverside OÜ peamine tegevus eelmisel aastal.
  Deltamax Group kuulub ettevõttele Riverside OÜ, mis omakorda kuulub neljale eraisikule: Mirje Põllule, Andreas Nõule, Aivar Nõule ning Silvi Nõule. Riverside OÜ eelmise aasta aruandest leiab plaani laieneda Ukrainasse, kus ajab ostukeskustega äri Teder.
  Riverside OÜ on asutatud 2003. aastal. Jääb arusaamatuks, kust võttis ettevõte raha Tederile kuulunud kinnistute ostmiseks. Ettevõtte omakapital oli eelmise aasta lõpus 18,4 miljonit krooni. Puhaskasum mullu 11 miljonit, 2007. aastal oli firma 3 miljoni krooniga kahjumis.
  Ühendatud Kapitalile kuulunud kinnistute kaasomandite enampakkumine on tülli ajanud võlausaldajad Swedbanki ja Arco Vara, kirjutas Äripäev eile. "Meile ei meeldi, et Swedbank paneb kinnistud kiirkorras müüki ühe tervikuna. Kui mitte kiirustada ja müüa kinnistuid turuolukorra paranedes jupikaupa, tekiks Ühendatud Kapitali rohkem raha, kust saaksid oma osa mitte ainult esimese järjekoha hüpoteegi pidaja Swedbank, vaid ka meie," sõnas Arco Vara suuromanik Hillar-Peeter Luitsalu.
  Arco Vara nõuet Ühendatud Kapitali vastu pole seni tunnustatud, kuni pole arbitraažikohtu otsust. Otsus peaks saabuma esmaspäeval, mis võiski panna Swedbanki enampakkumisega kiirustama.
  Arco Vara bilansis on eelmise aasta lõpu seisuga Ühendatud Kapitali vastu üleval nõue ligi 70 miljoni krooni ulatuses, mullu hinnati nõuet 45% alla. "Praegu ei ole asjakohane spekuleerida, kas oleme sunnitud nõuet veel alla hindama või mitte," nentis Luitsalu.
  Kui ei õnnestu raha tagasi saada, lubab Arco Vara teha hoolimata vaidlusest koostööd Hillar Tederiga, et leida sobivaid ärilahendusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Nokia kasum tegi suure hüppe
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Pikk koroona kurnab ning nõuab haiglatelt jõudu ja raha
Kui ühest otsast täituvad haiglad ühe enamate koroonahaigusega patsientidega, nõuab läbipõdejaid hiljem saatev niinimetatud pikk COVID haigla teises osakonnas üha suuremat aja-, raha- ja personaliressurssi, kirjutavad Meditsiiniuudised.
Kui ühest otsast täituvad haiglad ühe enamate koroonahaigusega patsientidega, nõuab läbipõdejaid hiljem saatev niinimetatud pikk COVID haigla teises osakonnas üha suuremat aja-, raha- ja personaliressurssi, kirjutavad Meditsiiniuudised.