Katre Pilvinski • 9. juuni 2010 kell 12:21

Amet: eksport on valdkondade lõikes stabiilselt kasvanud 

Statistikaameti andmetel on aasta jooksul valdkondadest enim kasvanud elektrimasinate ja seadmete, mineraalsete toodete ja puidu eksport.

"Võrreldes selle aasta märtsiga on eksport kasvanud 8% ning valdkondadest on suurimat kasvu näidanud mineraalsete toodete, metalli ja kütuse eksport," kommenteeris statistikaameti väliskaubandusstatistika talituse juhtivstatistik Evelin Puura aprillikuu 35 protsendilist ekspordi kasvu tausta.

"Võrreldes eelmise aasta aprilliga on valdkondadest enim kasvanud elektrimasinate ja seadmete, mineraalsete toodete ja puidu eksport. Neljandal kohal on metall. Metalli eksport on selle aasta kuude võrdluses suuremat kasvu näidanud kui aasta lõikes," selgitas Puura.

Hetkel kuum