• Jaga lugu:

  Nomura on endiselt Lehman Brothersiga hädas

  Nomura Holdingsi aktsia langes täna nõrkade kvartalitulemuste peale Tokio börsil madalaima tasemeni pärast 1982. aastat. Jaapani suurima maaklerfirma kasumit rõhub endiselt kahe aasta eest üle võetud nn Lehman Brothersi pankrotivara.

  Nomura viimase kvartali kasum ulatus 1,1 miljardi jeenini (154 miljoni kroonini), mida on tervelt 96% vähem kui aasta eest. Aktsia langes uudise peale 401 jeenini (-4,1%) ehk viimase kahekümne kaheksa aasta madalaima tasemeni.
  Käive langes aastatagusega võrreldes kümnendiku ja küündis 320,1 miljardi jeenini.
  Jaapani maaklerfirma kasumilangus oli oluliselt sügavam kui näiteks konkurentidel Goldman Sachs ja Macquarie, kuna Nomura tulemusi rõhuvad endiselt 2008. aasta sügisel Lehman Brothersi poolt üle võetud üle võetud Euroopa ja Aasia maaklerüksused.
  "Turg ei ole piisavalt rahulik ning ei suuda ära oodata, millal firma investeeringud hakkavad vilja kandma. Tulemused näitasid, et Nomura kasumlikkus jääb endiselt rivaalidele alla ja maaklerfirma peab parandama oma kulude kontrolli kui ka tegevust välisturgudel," ütles uudisteagentuurile Bloomberg Ichiyoshi Investment Managementi fondivalitseja Mitsushige Akino.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.