Indrek Kald • 18. november 2010 kell 8:59

Kolm Eesti vutimeest said kihlveopettuste pärast pika mängukeelu

Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaarkomisjon diskvalifitseeris kaheks aastaks Sergii Mitini (Narva JK Trans) ja Maksim Aleksejevi (Tallinna JK Legion), kolmas mängija Mihhail Lavrentjev (samuti Legion) diskvalifitseeriti kaheks aastaks tingimisi.

Kõik kolm mängijat rikkusid meistri- ja esiliiga juhendit, millega "mängijad kohustuvad mitte osalema ei otseselt ega kaudselt, ei ise ega oma sugulaste või tuttavate kaudu Eesti jalgpalliga seotud mistahes ennustusmängudes või kihlvedudes".

"Jalgpalli liidul on kõigi kolme mängija osas olemas kindlad tõendid, seetõttu oli otsuse tegemine üsna lihtne ja selge. Jätkame võitlust ebaausalt tegutsevate mängijatega, kogudes informatsiooni ja tuues neid juhtumeid edaspidigi distsplinaarkomisjoni," märkis vutiliidu peasekretär Tõnu Sirel.

Hetkel kuum