• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Standard: oleme täna büroomööbli turul nr 1

  Oleme suunatud ekspordile ja oleme suures osas keskendunud just hotelliturule, kuid selles, et oleme täna büroomööbli turul number üks ei kahtle keegi, ütles Standardi juht ja suuromanik Enn Veskimägi.

  "Oleme suures osas pühendunud ekspordile. Mis puudutab büroomööblit, siis oleme täna suurim ja selles ei kahtle keegi," märkis ta. ASi Kitman plaani muuta Thulema kaubamärgiks number üks kommenteeris Veskimägi sõnadega "jõudu neile". "Kui nad sellise eesmärgi on püstitanud, saab see olla ainult väljaspool Eestit. Eesti bürood on suures osas valmis, nii nagu ka hotellid," rääkis ta.
  Standardi juhatuse esimehe sõnul on büroomööbli turg täna peale kriisi sisuliselt olematu. Erinevalt büroomööblist, mida väga kaugele ei ekspordita, on hotelliturul tegelemine Standardile andnud võimaluse läbi Hollandi hotelliketi teha töid ka Aafrikas asuvatele hotellidele.
  "Sellises kasvus nagu oleme planeerinud, oleme ka püsinud," kirjeldas juht Standardi eesmärke. Siiski see aasta ettevõttele mullusest parem pole olnud. "Kõik, mis on kasvanud, on olnud ekspordi arvelt või ka see, mis siin vähenenud, on ekspordiga asendatud,“ lisas Veskimägi.
  Samuti on Standard oma ampluaad sedavõrd laiendanud, et kohati pakutakse hotellidele teenust siseviimistlusest kuni mööbli ja kardinateni välja. Selle aasta suurim töö ja õnnestumine ehk ühe Kepinski keti hotelli tööd on alles algamas.
  Varem on Veskimägi sõnul töid tehtud näiteks Golden Tulipile, Holiday Innile, Hiltonile, Scandicule, ka Radissonile, kuna Reval Hotelid kuuluvad nüüd Radissoni alla. "Revaleid oleme sisustanud Baltikumis ja Peterburis," märkis Veskimägi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.