• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savisaar: ma ei astu tagasi

  Keskerakonna juht Edgar Savisaar teatas täna linnavalitsuse pressikonverentsil kapo eile hilisõhtul avaldatud materjale kommenteerides, et kaitsepolitsei on tema poolel ning ta ei ole tagasi astunud.

  "Ainult väited ja oletused, mitte tõendid," iseloomustas ta raportit ERRi teatel. "Mina nimetaksin seda dokumenti öövarjus kergel käel kokku pandud paberiks, mida minul on küll raske tõsiselt võtta."
  Savisaar teatas täna linnavalitsuse pressikonverentsil kapo eile hilisõhtul avaldatud materjale kommenteerides, et kaitsepolitsei on tema poolel ning ta ei ole tagasi astunud. Keskerakonna juht lisas, et täna hommikul jõudis ta kapo raporti läbi lugeda ja tal on hea meel, et ettekanne toetab tema sõnu.
  Kapo raport on Savisaare kinnitusel katkendlik. "Mulle on pettumuseks, et ei ole avaldatud minu ja Raivo Aegi vestlust 3. novembrist. Kapo kõrged ametnikud õhutasid mind Vene poolega suhteid jätkama," väitis linnapea Delfi teatel.
  Savisaar toonitas, et inimesed saavad tekstist tõenäoliselt erinevalt aru. "See on ettekande kõige nõrgem küsimus – ta on poolik ja ei sisalda tõestusi ning võimaldab mitmeti tõlgendada," selgitas ta Delfi teatel.
  Keskerakonna esimees oli talle omaselt kriitiline ka ajakirjanduse suhtes. "Ma tean, et te otsite keskerakondlasi, kes sooviksid minu tagasiastumist ja olete neid ka leidnud. Kuid seda on liiga vähe, ma pean tulema teid õpetama," sõnas ta ERRi vahendusel.
  Abilinnapea Merike Martinson kinnitas, et tema meelest ei pea linnapea tagasi astuma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Raadiohommikus: kui palju kallinevad kinnisvara, kütus ja autod?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Ortodontide palgatase ulatub 9000 euro kanti
Kõige rohkem teenivad Eesti arstidest ortodontia eriala esindajad, kelle kuupalk oli märtsis keskmiselt 9082 eurot.
Kõige rohkem teenivad Eesti arstidest ortodontia eriala esindajad, kelle kuupalk oli märtsis keskmiselt 9082 eurot.