Kadrin Karner • 22. detsember 2010 kell 10:21

Ain Seppik: demagoogiast pole Savisaarele enam abi

Edgar Savisaar peab erakonnale punkt-punktilt aru andma ning poliitilisest demagoogiast siin enam ei piisa, ütles riigikogulane ja üks Keskerakonna juhte Ain Seppik.

"Siin ei aita niisugune üldine jutt Vene eriteenistustest ja Eesti kapo koostööst jne. Siin niisuguse üldise poliitilise demagoogiaga enam läbi ei saa, siin on nii, et võta punkt, oli – ei olnud, milline on seletus sellele, millised mälestused sellest hetkest on Edgar Savisaarel. /.../ See on väga tõsiseltvõetav dokument ja Eesti kaitsepolitsei vähemalt oma vastuluure osas minu arvates on väga tõsiseltvõetav organisatsioon," lausus poliitik Kuku raadiole antud intervjuus.

Küsimusele, kui tõenäoline on võimalus, et Venemaa Raudtee president Vladimir Jakunin ise erakonnale raha pakkus, reageeris Seppik naerupahvakuga ning vastas, et seda ta küll kapo dokumendist välja ei lugenud, vahendas ERR.

Hetkel kuum