Kaisa Gabral • 22. detsember 2010 kell 13:40

Savisaar: mis paragrahvi olen ma rikkunud?

Keskerakonnale Venemaalt raha küsimises kahtlustatav Tallinna linnapea Edgar Savisaar sõnas äsja lõppenud pressikonverentsil, et pole ühtegi seadust rikkunud.

"Millist seadust ja paragrahvi on Edgar Savisaar rikkunud? Tooge välja? Kui te ei oska, siis unistage edasi," märkis ta.

Abilinnapea Deniss Boroditš on Postimehes juba vastanud, et pole osalenud ühelgi koosolekul, kus on räägitud nendest rahadest, vastas Savisaar viitele, et kapo raportis mainitakse Boroditši seotust Venemaalt valimiskulude katteks raha küsimisele.

Ajakirjanikud tõid välja ka selle, et täna on meedias kõlanud väljaütlemised stiilis, et Savisaarel pole riigi etteotsa asja ning presidendiks ta ei saa enam kunagi. "Seda on nii sageli öeldud nende samade poliitikute poolt, nad pole mind juba varem ka armastanud. Ka president Ilves ütles, et tema minuga koostööd ei tee. See on juba tema valik, kas oleme ühes liivakastis või ei ole," vastas seepeale Savisaar.

Hetkel kuum