Siemens jätkab kindlat kasvu

Fredy-Edwin Esse, California 25. jaanuar 2011, 10:21

Euroopa suurim tehnikaettevõte Siemens AG teatas taas kasvanud kvartaalsest kasumist, millele aitasid kaasa hea nõudlus tuuleturbiinide ja tööstusautomaatika järele. 

Jättes välja teatud kuluartiklid, kasvas firma kasum fiskaalses esimeses kvartalis 17% võrra, 1,79 miljardi euroni, vahendab Bloomberg. Kindlasti meeldib investoritele Siemensi väide, et kasum kasvab aasta lõpuks 25% kuni 35%.

Siemensi käive kasvas aastatagusega võrreldes 12%, 19,49 miljardi euroni , samas kui uute tellimuste arv kasvas 19% võrra, 22,59 miljardi euroni, teatas firma. Käibekasvu vedas Siemensi taastuvenergia haru, mille müük kasvas ulmelised 81%.

"Tellimused ning käive kasvasid kõigis regioonides, eriti arenevatel turgudel," ütles Siemensi tegevjuht Peter Loescher. "Tänu sellele võidab ka meie äri Saksamaal. Me saavutasime ideaalse kasumlikkuse tulemuse ning liigume täpselt 2011. aastaks seatud sihtide suunas."

Nii müük, tellimuste arv kui ka kasum ületasid Bloombergi poolt küsitletud analüütikute prognoose.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. January 2011, 10:21
Otsi:

Ava täpsem otsing