Ipits: enne oli liiga kerge

Katariina Krjutškova 23. veebruar 2011, 14:54

Kui endaga väga rahul olla, on midagi korrast ära, kommenteeris Salvesti omanik Veljo Ipits Eurobarameetri avalikustatud küsitlust, mille põhjal 72 protsenti eestlastest on oma eluga rahul.

„Eestis toimub nihe paremuse poole. See ajutine tagasilöök, mis on pankade poolt tuli, on olnud vajalik, et panna inimesi rohkem mõtlema ja asju läbi kaaluma. Vahepeal oli olukord liiga kerge, aga see tuleb kokkuvõttes kasuks,“ rääkis Ipits.

Samuti rääkis ta, et Eestis on hea ettevõtluskliima ja tahtmise korral saab igaüks oma plaane ellu viia.

Ettevõtja väitis, et on ka enda isikliku eluga rahul. „Mis puudutab reisimist ja hobisid, siis endale ja perele saan neid rahulikult lubada, ilma et ma peaks muretsema selle pärast, mis homme saab,“ väitis Ipits.

Eurobaromeetri eile avalikustatud Eesti aruanne näitas, et 2010. aasta sügisel oli eluga tervikuna rahul 72 protsenti Eesti kodanikest. Lätis oli eelmise aasta sügisel eluga rahul üldiselt 58 ja Leedus 56 protsenti elanikest.

Eurobaromeetri eile avalikustatud Eesti aruanne näitas, et 2010. aasta sügisel oli eluga tervikuna rahul 72 protsenti Eesti kodanikest. Lätis oli eelmise aasta sügisel eluga rahul üldiselt 58 ja Leedus 56 protsenti elanikest.

Ipits vastas Äripäeva päevaküsimusele – kui rahul oled enda eluga Eestis?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. February 2011, 14:55
Otsi:

Ava täpsem otsing