Kohtla-Järve Soojus investeeris 12 miljonit eurot soojuselektrijaama

Katre Pilvinski 25. veebruar 2011, 18:53

Tuleval nädalal avatakse AhtmesKohtla-Järve Soojuse Ahtme soojuselektrijaama (SEJ) tipu- ja reservkoormuse katlamaja, millesse investeeriti 12,5 miljonit eurot.

Rajatud 100 MW soojusvõimsusega gaasiküttel katlamajaga tagatakse Jõhvi ja Kohtla-Järve Ahtme linnaosa soojusenergiaga varustamine kütmise tipphooajal ja vajaliku võimsuse reservi, teatas Kohtla-Järve Soojus. Kogu Ahtme SEJ tipu- ja reservkoormuse katlamaja rajamise investeering ulatus ca 12,5 miljoni euroni.

AS Kohtla-Järve Soojus käitleb soojus- ja elektrienergia koostootmisjaama Ahtmes ning Ahtme-Jõhvi soojusvõrke. AS Kohtla-Järve Soojus varustab kaugküttega Jõhvi linna, Kohtla-Järve Ahtme linnaosa ja Jõhvi valla elanikke, ettevõtteid ja organisatsioone.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. February 2011, 18:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing