Tele2 turundusjuht läheb SEB-sse 

Silvia Kruusmaa 11. aprill 2011, 14:27

AS-i SEB Pank turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni direktorina asub alates 2. maist tööle Kristjan Seema, kes seni juhtis Tele2 Eesti turundusmeeskonda.

„Kristjan Seema juhtimisel tegi Tele2 bränd eelmisel aastal telekommunikatsiooni valdkonnas sama, mida SEB panganduses – seljatas senise turuliidri ning tõusis oma valdkonna meeldivaimaks brändiks. Kristjani pikaajaline kogemustepagas teenindussektoris ja senine väljapaistev töö Tele2 brändi arendamisel tegid temast parima kandidaadi hoidmaks SEB liidripositsiooni,” lausus SEB jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht Eerika Vaikmäe-Koit.

Kristjan Seema sõnul on SEB Eesti turundus- ja kommunikatsiooni tegevuse juhtimine väljakutse, mis nõuab tõsist pühendumist. „SEB-l on väga tugev turundusmeeskond, kes on võitnud viimastel aastatel kõik olulisemad turundusvaldkonna auhinnad. Pank on seadnud lati väga kõrgele ning ma soovin tehtud tööd vääriliselt jätkata,“ lausus ta.

Seema töötas Tele2-s alates 1997. aastast, sellest viimased 6 aastat Tele2 Eesti turundusdirektori ametikohal. 2008. aastal pälvis Kristjan Seema Aasta Turundusjuhi tiitli.

SEB Eesti senine turundus- ja kommunikatsiooni divisjoni direktor Karl Multer asus alates märtsist SEB Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi ametikohale.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    11. April 2011, 14:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing