"Eestis võiks  paremini minna"

Kaisa Gabral 20. mai 2011, 15:29

Juhtkonnas suurpuhastust tegeval Tele2 Eestil võiks Grupi Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonnajuhi Niklas Sonkini sõnul minna paremini.

“Tele2 on heas vormis ja pakub paljudele Eesti klientidele madala hinna juures kõrgetasemelisi telekomiteenuseid. Vaatamata sellele võiks Tele2-l Eesti turul paremini minna ja seepärst me teemegi nüüd struktuurseid muudatusi, et teenindada kliente veel paremini ning ka turul kasvada,” selgitas Sonkin muutusi struktuuris ja lisas, et need muudatused on osa normaalsest äritegevusest.

Eile sai teada 11 aastat Tele2 heaks tööd teinud Andres Jõesaar, et peab ametist lahkuma. Veebruaris lahkus ettevõtte juhi kohalt Toomas Tiivel ja tema asemele pandi vankrit vedama eelnevalt kuus aastat Tele2 Leedu müügi ja turunduse osakonda juhtinud Mindaugas Ubartas. Samuti lahkus aasta alguses ametist Tele2 turundusjuht Kristjan Seema.

"Tele2 tegutseb 11 riigis Euroopas ja Euraasias. Mel töötab väga erinevatest rahvustest inimesi. Me kohtleme kõiki rahvusi võrdväärselt ja usume, et nii meie töötajatele kui ka ärile on hea pakkuda rahvusvahelist karjääritegemise võimalust,” märkis Sonkin.

Eelmisel aastal kahanes Tele2 Eesti käive 13 protsenti aasta varasema sama ajaga võrreldes. Tele2 peab Eesti olukorda siiamaani väljakutseid esitavaks, kuigi eelmises aasta lõpus hakkas see paranema, kirjutas Tele2 majandusaasta aruandes.

Tarbijate nõudlus püsib madalal tasemel ja klientide kulutused telekomiteenustele eelmise aasta jooksul ei kasvanud. Eelmise aasta viimases kvartalis kasvas Tele2 kasum Eestis 3 protsendi võrra, mis jääb kõvasti alla kogu kontserni kasumi kasvule. Võrdluseks: Leedus ja Lätis kahanes käive mõlemal 22 protsenti.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2011, 18:48
Otsi:

Ava täpsem otsing